• 4 Gasten

    • 50 m2

    • 1 Slaapkamers

    • 1 Badkamers

    • Minimaal verblijf: 3 nachten

  • Description of the Apartment    HUTB-001221

    Lovely one bedroom apartment on Plaza Traginers. It is a duplex apartment with an American kitchen, living room, dining area on the one floor, and the bedroom, bathroom and terrace upstairs. The bedroom has two single beds (200 x 90cm), cupboard space and the terrace is reached via the bedroom. The terrace looks out onto part of the old Roman Walls that you can see throughout Barcelona. Downstairs ...

    • Slaapkamer A
      • Eenpersoonsbedden 2
    • Lounge
      • Eenpersoons bedbanken 2
    Extras
    CHECK IN
    From 16:00h to 22:00h.
    From 22:00h, Extra charge of 30€.
    Check in on 24th, 25th, 26th, 31st December and 1st January, Extra charge of 30€.
    These charges are cumulative.

    CHECK OUT
    Until 11:00h.
    Should you not have left the apartment before 11h you will be asked to leave immediately and you will be charged a surcharge of 50€.

    An extra cleaning service during your stay including a change of sheets and towels is available. Please consult with the owner for information about prices and times once you have made your reservation.
  • Foto's

    • See All Photos (19)
    • See Floor Plan
  • Facilities of the Apartment

    • Multimedia and Internet

      • Internet (WiFi)
      • TV
      • DVD
      • Stereo
      • Computer
    • Air conditioner / Heater

      • Airconditioning
      • Verwarming
      • Ventilator
    • Household Appliances

      • Wasmachine
      • Strijkijzer
      • Haardroger
      • Droger
    • Kitchen

      • Oven
      • Magnetron
      • Vaatwasser
      • Broodrooster
      • Koffiepot
      • Fruitpers
      • Grill
      • Koelkast
    • General

      • Lift
      • Parket
      • Kinderbed
      • Roken Toegestaan
      • Huisdieren toegestaan
    • Linen

      • Handdoeken
      • Beddegoed
    • Outside

      • Parkeren
      • Dakterras
      • Terras
      • Balkon
      • Gebruik van het zwembad
    • Services

      • Schoonmaak naar vertrek
  • Check voor beschikbaarheid

     Aanbiedingen!

    • van 5 December 2016 tot 11 December 2016
      -20%
    • van 12 December 2016 tot 18 December 2016
      -15%
    • van 19 December 2016 tot 3 January 2017
      -10%
    Appartementen ‘Op aanvraag’

    Als u wilt doorgaan en dit appartement wilt boeken, hoeven we alleen maar te controleren of het vrij is op de data die u heeft geselecteerd. Geef ons 24 uur de tijd om te controleren of het appartement op de geselecteerde date beschikbaar is. We beloven dat we weer contact met u opnemen met de bevestigde beschikbaarheid. In de tussentijd hoeft u zich geen zorgen te maken, uw creditcard wordt niet in rekening gebracht.
 
  • Client Reviews

    Evaluation Overall

    Fantastisch, 9.4
    • Accommodatie
      8.5
    • Plaats
      9.6
    • Contactpersoon
      9.4

    168 Evaluaties

    Pagina 1 van 17
        • Mario
          St-hubert, Canada
           
          9.3 9.3

            Nous recommandons delle cet appartement, nous y avons passé de très belles vacances. We situé, avec une très Le terrasse sur le toit. Appartement très propre. S est... formidabele. La première Journee nous avons constate que le réfrigérateur ne to pas. Nous avons envoye un message à ... 

          (Computer-gegenereerde vertalingen)
           te bekijken in de originele taal
          van 7 November 2016 tot 14 November 2016
       
        • Helmut
          Stralendorf, Duitsland
           
          8.7 8.7

            Gezellig appartement met geweldige locatie midden in de gotische wijk. Let op de trap! Aanbevolen!

          (Computer-gegenereerde vertalingen)
           te bekijken in de originele taal
          van 24 October 2016 tot 31 October 2016
       
    •  
        • Greg
          Columbus, Verenigde Staten
           
          10.0 10.0

            Een echt juweeltje. Terwijl een wandeling de trap op de patio op het dak is de moeite waard. Grote keuken (moet een goede slagersmes), split HVAC (aparte regelaars voor omhoog

          (Computer-gegenereerde vertalingen)
           te bekijken in de originele taal
          van 15 September 2016 tot 22 September 2016
       
        • Gemma
          Bunbury, Australi?
           
          5.3 5.3

            De werelden langzaamste ketel aan de kook, ca. 20mins. Gevaarlijke elektrische werk, vooral in de slaapkamer. Zou een grote appartement als uit omhoog. Zou gedacht hebben een kleine hoeveelheid koffie, thee en toiletpapier nuttig. Gemma en Mike

          Oh-Barcelona:
          (Computer-gegenereerde vertalingen)
           te bekijken in de originele taal
          van 11 September 2016 tot 15 September 2016
       
    •  
    •  
    •  
        • Ismael
          Madrid, Spanje
           
          9.3 9.3

            Het slechtste ding dat heeft deze accommodatie zijn smalle trap, aangezien het een derde verdieping walk-up. Anders zeer goed.

          (Computer-gegenereerde vertalingen)
           te bekijken in de originele taal
          van 30 June 2016 tot 3 July 2016
       
        • Jeranne
          Amsterdam, Nederland
           
          8.7 8.7

            Best location in Barcelona, absolute fantastic. The apartment was good, nice rooftop (great!!). However the smell from the sewer was very bad unfortunately, hope they can fix it for the next guests!

          Oh-Barcelona:

          Dear client, thank you very much for your feedback. Please be informed that the smell comes from the outside and is that it is stronger on particularly hot days.

          van 15 June 2016 tot 22 June 2016
       
     
  • Do you have questions about this apartment?
    If you have questions about the apartment just let us know and we will come back to you within 24 hours.