We maken gebruik van eigen cookies en cookies van derden om u een betere surfervaring te geven en een persoonlijkere service te leveren. Als u op onze website surft,  gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees hier meer.
 
 

Hoe onze klanten ons beoordelen

Feedback uit eerste hand om je te helpen

We nodigen al onze klanten om een feedback formulier in te vullen aan het einde van hun verblijf. Onbevangen - Ze vertellen ons precies wat ze vonden van hun stedentrip accommodatie en de service die we geleverd hebben. Je bent van harte welkom om hieronder te al hun opmerkingen te lezen.

Zie de reacties in alle talen
Onze klanten geven ons
9.0
van de 10


      • 10
      • Gemakkelijk, leuke kortingen

        | 5 November 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • Makkelijk om iets te boeken en het is overzichtelijk.

        | 27 October 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • Service was good and clear. But final confirmation game from another company and that was a bit confusing.We we're able to move in earlier to the appartment and that was great.


        Dear customer, from Oh we thank you and value your feedback. Please note that once the reservation is made, we send a confirmation email with the exact address of the apartment and contact information for the owner. Some owners also send an email to customers with additional information to arrange the check-in and key collection.

        | 26 October 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • Makkelijk boeken, goede prijs en alles wat beloofd wordt wordt waargemaakt. Leuk dat je vooraf nog diverse mails krijgt met info over Barcelona!

        | 18 October 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • Snelle reactie en volop aandacht. Werd zelfs opgebeld om snel en volledig mijn vragen te kunnen beantwoorden

        | 21 September 2014
        Oh-Barcelona

      • 4.0
      • I send a email about our complaints to my space Barcelona and to you. It said i would get a reply off u within the hour. Is has now been aan week and i still havent had a email of u. I am very mad at this point. I want to be compansated for our stay. The service was terrible and the apartment was not what we booked. It was not worth the 1250 euro we paid. So i want a reply how u are gonna solve this.

        Dear client,
        Thank you very much for your comments.
        We regret to hear that your stay was not satisfactory and confirm that from our Customer Care department has taken all necessary steps in our intermediation work and having passed on all your complaints to the property owner.
        We also confirm that one of our agents will contact you to answer any questions you might have in this issue.

        | 18 September 2014
        Oh-Barcelona

      • 10
      • Good selection of quality apartments in a wide series of prizes, good info trustworthy.

        | 15 September 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • duidelijk en goed

        | 10 September 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • Nakomen gemaakte afspraken en de mogelijkheid om op kantoor de boardingpas te kunnen afdrukken.

        | 12 August 2014
        Oh-Barcelona

      • 8.0
      • De website is uitstekend. Veel info en recensies (ook wel lachwekkend, vanwege de vertaling). Na reservering ook telkens voldoende informatie ontvangen. Handig om een account te hebben en indien nodig de gewenste info op te vragen.Alleen het contactformulier werkte niet en er was ook nooit een medewerker online om vragen te beantwoorden

        | 3 August 2014
        Oh-Barcelona